#BaixCampInfo: El seguiment de la vaga entre els metges de família de l’ICS al Camp de Tarragona el dilluns ha estat del 40,24%

Un cotxe va bolcar i un altre va sortir de la via a l’avinguda de Bellissens, prop de la rotonda d’accés a la C-14 ahir dilluns al matí a un quart d’onze. Fins al lloc dels fets si  van  desplaçar fins a dues ambulàncies, una dotació de la Guàrdia Urbana i una dels Bombers de la Generalitat. La conductora del vehicle bolcat va estar atesa in situ pels agents del Servei d’Emergències Mèdiques, ja que el seu estat era ferida lleu.

Xerrada sobre nutrició a Botarell el dimecres, 28 de novembre, a les 18.00 hores i a la sala polivalent, es durà a terme la xerrada-taller “Aprèn a llegir etiquetes” a càrrec de la Dra. en Nutrició i Metabolisme Rosa Albadalejo.

El Tomb de Reus impulsa una campanya comercial “original” de cara a incentivar les vendes nadalenques. Amb el suport i la complicitat de la Unió de Botiguers i dels botiguers del Pallol, ‘A Reus x2’ va començar el passat 23 de novembre i s’allargarà fins al 4 de gener amb la possibilitat que els clients dels establiments adherits s’enduguin premis per valor del doble de les compres que hi hagin fet prèviament. L’Agència Reus Promoció també hi dóna suport.

El seguiment de la vaga entre els metges de família de l’ICS al Camp de Tarragona aquest dilluns ha estat del 40,24% -n’han fet 99 dels 246 facultatius afectats- i del 27,03% en el cas dels pediatres -10 de 37-. Segons ha explicat el director territorial d’atenció primària de l’ICS, Daniel Ferrer-Vidal, la xifra és inferior a la del conjunt de Catalunya, tot i que la incidència ha estat més elevada en ciutats com Reus -on ha rondat el 50%.

PUBLICITAT