#BaixCampInfo: El PSC de Reus aposta per un pacte d’esquerres compartint l’alcaldia amb ERC

El cap de llista del PSC a Reus, Andreu Martín, ha afirmat que prioritzen un pacte d’esquerres i progressista amb ERC i ha assegurat que volen governar “sense complexos”. Els socialistes no renuncien a una alcaldia compartida amb els republicans i rebutgen la proposta de Junts per Reus “d’un suport extern” en qüestions de ciutat. Tot i això, no tanquen la porta a seguir negociant amb Carles Pellicer. “No acceptem un govern de conveniència on es reparteixen les cadires i on no s’entomen els projectes de ciutat”, ha afirmat el socialista que ha fet aquestes declaracions als mitjans aquest dijous. Martín també ha celebrat la “valentia” de la CUP per proposar un pacte d’esquerres.

El cap de llista de Junts per Reus i alcalde en funcions, Carles Pellicer, ha apostat per revalidar l’acord de govern amb ERC i la formació municipalista Ara Reus i ha estès la mà al PSC per assolir un pacte de ciutat que suposi “grans consensos” en qüestions “estratègiques”. Pellicer ha assegurat que els primers contactes amb els portaveus municipals han estat positius i ha insistit que el seu partit ha de liderar el nou govern municipal atès que és la força guanyadora del 26-M. El candidat a l’alcaldia fins i tot s’ha ofert a parlar amb la formació anticapitalista, després que aquest dimecres els cupaires anunciessin que donarien suport a un pacte entre els republicans i els socialistes per fer Noemí Llauradó d’alcaldessa a fi d’evitar un nou mandat de Pellicer. Aquest ha celebrat que els cupaires vulguin assumir responsabilitats institucionals.

Ara la pilota sencera esta al terrat d’ERC que per cert es manté muda.

La cara i al creu a Riudoms. Junts x Riudoms va obtenir la majoria absoluta a les eleccions i encara una nova legislatura. Aquest cop encapçalada per Sergi Pedret. Tot i això, la composició del consistori variarà molt respecte aquesta pasada legislatura.

El segon dilluns de mes, de dos quarts de deu del matí fins a les 11. L’Àrea Bàsica de Salut de la Selva del Camp acollirà, a l’equipament del CAP, a un nou servei d’informació, orientació i assessorament adreçat a persones vinculades a la malaltia de l’Alzheimer.

 

 

PUBLICITAT