#BaixCampInfo: El pròxim 20 de febrer es durà a terme la jornada Mobile Week a Reus

El pròxim 20 de febrer es durà a terme la jornada Mobile Week Reus que s’emmarca en la Mobile Week Catalunya. Aquest esdeveniment surt per primer cop de Barcelona i estableix cinc seus repartides arreu del territori, a ciutats com Girona, Lleida, Igualada i Reus i una comarca, la Ribera d’Ebre.

Dels eixos temàtics proposats per l’organització, a Reus s’han triat quatre grans temes: mobilitat, treball i talent, comunicació, i educació i aprenentatge. El programa contempla la realització de 3 taules rodones, 3 tallers i 1 xerrada col·loqui, els quals es realitzaran a diferents espais de la ciutat, com ara firaReus, les instal·lacions de REDESSA 1 al Camí de Valls, el Mas Pintat i Cal Massó.

Riudoms educa en comú. Ja fa dos anys que la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Riudoms va posar en marxa un Cicle de Xerrades Trimestrals per a Famílies i Docents. Aquestes tracten temes variats relacionats amb problemes i matèries d’educació que afecten infants i adolescents.

La MIDIT de l’Hospitalet de l’Infant participa en el Pla d’Acció Integral i Sostenible del Baix Camp

Els nous propietaris del Reus no compleixen i continuen sense pagar. Els treballadors del CF Reus continuen sense veure ni un sol euro de les nòmines dels cinc darrers mesos que han treballat. Ni tan sols ho han fet els jugadors del filial, el Reus B, malgrat la recent promesa d’Onolfo assegurant que començaria a pagar els salaris aquest passat dilluns sent els del filial els primers a fer-ho.

Demà dijous tindrem alguns intervals de núvols però sense destacar. Les temperatures nio patiran molts canvis, seguiran força suaus. El vent sera prou moderat.

PUBLICITAT