BaixCampInfo: El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, visita Reus

L’assemblea de la Cooperativa de l’Aleixar va aprovar dimecres al vespre vendre el magatzem a l’Ajuntament, que també adquirirà les oficines. En total, el consistori comprarà els immobles per valor d’uns 330.000 euros.

El rap ha entrat a les aules dels instituts de Cambrils per combatre la islamofòbia. Els alumnes faran durant aquest curs un taller de rap que s’emmarca en el pla educatiu d’entorn i que vol fomentar la cohesió social, especialment després de l’atemptat al municipi l’agost del 2017.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat d’altres membres de la corporació municipal, rep aquest divendres, a les 11:15h, al president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, de visita institucional a la ciutat i a l’ajuntament. Durant la visita institucional, el president signarà el llibre d’honor del consistori.

Aquest any 2019, la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus posa en funcionament un nou model del Servei de Teleassistència Domiciliària, que gestiona l’empresa Tunstall Televida des de l’any 2013, que suposa un augment de 182 terminals més i una atenció més personalitzada. Unes millores que canvien el concepte que fins ara es tenia de la teleassistència. Tot i aquestes millores, l’Ajuntament de Reus manté el mateix preu perquè la persona usuària gaudeixi d’aquest servei. Pel que fa a les dades, s’ha tancat l’any 2018, amb 1.800 persones grans o dependents usuàries del servei, un 6,76% més que l’any 2017. I enguany, s’espera poder arribar a les 2.000 persones ateses.

PUBLICITAT