#BaixCampInfo: El Ple municipal de Reus

El Ple d el’Ajuntament de Reus va aprovar ahir dilluns, 11 de febrer, el nou Reglament de Participació Ciutadana, el document elaborat per la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència a partir de les aportacions que va fer la ciutadania durant el procés participatiu portat a terme fa poc més de dos anys, i que durant els darrers mesos s’ha sotmès a negociació política entre els grups municipals.

El primer Pla Municipal de Polítiques LGTBI+ de la història de la ciutat de Reus ha estat aprovat aquest dimarts, 11 de gener pel plenari de l’Ajuntament de Reus. El document recull la proposta de polítiques que s’implementaran a la ciutat per combatre les discriminacions per raó d’orientació sexual i d’identitat de gènere, un cop assoleixi l’aprovació definitiva, i dona resposta a la reivindicació històrica del col·lectiu LGTBI+.

El Ple de l’Ajuntament de Reus va aprovar ahir dilluns, 11 de febrer, atorgar una subvenció al Centre de Lectura per col·laborar en el finançament de les obres d’ampliació de l’ateneu. En concret, el plenari ha aprovat un expedient de modificació de crèdits en el pressupost municipal per reservar una partida de 150.000 euros destinada a subvencionar la primera fase d’execució del projecte d’ampliació.

Finalment, el ple ha donat el vistiplau la proposta de la CUP per constituir el consell municipal de l’habitatge. El regidor Edgar Fernánez l’ha defensada, tot acceptant una esmena del govern, aquesta per vehicular els mecanismes de participació ciutadana en l’ens.

La CUP de Riudoms defineix el seu projecte de cara les municipals. Enric Jódar serà el cap de llista per la CUP de cara a les eleccions del 26 de maig. Així es va donar a conèixer ahir a l’assemblea local de la Candidatura d’Unitat Popular de Riudoms, que es va dur a terme ahir a la plaça de l’Església del poble amb gairebé un centenar d’assistents.

PUBLICITAT