#BaixCampInfo: El grup Xou gran de patinatge artístic del Reus Deportiu ha aconseguit la quarta plaça al campionat del Món

Una dona de mitjana edat ha mort aquest diumenge al migdia en ser atropellada mentre creuava la via del tren a l’estació de Mont-roig del Camp (Baix Camp). Els fets han passat quan faltaven vint minuts per les tres de la tarda i fins al lloc s’han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets. Segons sembla, la dona ha intentat creuar les vies i en veure que s’apropava el tren ha intentat esquivar-lo sense èxit.

La 16a edició de la Fira de Bandolers d’Alcover ha rebut una afluència superior durant els quatre dies de certamen respecte a les edicions passades, s’estima que hauran passat per la fira entre 25.000 i 30.000 persones.

El grup Xou gran de patinatge artístic del Reus Deportiu ha aconseguit la quarta plaça al campionat del Món disputat el dissabte a La Vendenne (França). Després de dos anys d’absència les patinadores dirigides per Laura Rodríguez i el coreograf Xavi López han ocupat una posició que els satisfà. Doblet català al podi encapçalat pel CPA Olot i el CEPA Girona. Tercer ha estat el grup Royal Eagles italià per davant de les roig-i-negres. Amb la coreografia ‘Once Upon a Time’, millorada respecte els territorials, les patinadores del Reus Deportiu tenien l’objectiu d’aconseguir almenys entrar al top 5, i per tant, l’objectiu l’han complert amb escreix.

Primàries Reus celebrarà aquest dilluns 15 d’octubre una assemblea oberta a tothom (adherits i no adherits) amb l’objectiu de debatre el reglament que regularà com i quan es faran les presentacions de candidatures i la votació de les primàries republicanes a Reus.

A l’assemblea, que tindrà lloc a les 19’30 hores a la seu d’Òmnium Cultural (Raval Sta Anna 2,2n), es debatran les esmenes presentades i, si s’escau, s’aprovarà el reglament.

PUBLICITAT