#BaixCampInfo: El Festival Accents 2018 de Reus incorpora 5 subseus i programa 24 artistes

El Festival Accents amb més grups i artistes d’arreu dels Països Catalans amb convidats especials; més teatres a la ciutat de Reus i 5 subseus al Camp de Tarragona configuren les principals novetats de l’edició 2018 del Festival Accents de pop, folk i rock dels Païssos Catalans. L’Accents que fins ara es feia exclusivament a la ciutat de Reus també viatjarà a tres comarques del Camp de Tarragona oferint 10 actuacions al Baix Camp, l’Alt Camp i el Priorat, en concret a les poblacions de Riudoms, Cambrils, Mont-roig del Camp, Falset i Alcover, gràcies a la col·laboració dels cinc ajuntaments d’aquestes poblacions.

Aquest dimecres ha mort el conegut empresari de la fruita seca Antoni Borràs Cros, actualment jubilat. Nascut a les Borges del Camp el 1929, Borràs va ser el fundador de Grexaval (Grup d’Exportadors d’Avellanes i Ametlles) el 1967, una de les empreses més destacades a Reus en l’exportació de fruits secs. Va alternar la seva feina a Grexaval amb les presidències del Gremi Oficial de Comerciants i Exportadors de Fruita Seca de la Província de Tarragona, de la Agrupación de Exportadores de Almendra y Avellana de España o la vicepresidència de la Cambra de Comerç de Reus, entre d’altres.

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana que es trobava oculta en una zona forestal pròxima a Riudecols (Baix Camp). En l’operació, s’ha intervingut 320 plantes de cànnabis sativa, amb un pes de 87 quilos, 14 quilos de cabdells de la mateixa substància, fertilitzants i material agrícola per al cultiu. La investigació va començar a l’agost, quan una persona que practicava senderisme a la zona de la Riera de les Voltes va posar en coneixement del cos policial una suposada plantació de marihuana. Finalment, s’han detingut dues persones, posades a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

PUBLICITAT