#BaixCampInfo: El Departament de Treball, detecta un ús ‘excessiu’ de treball temporal en el sector del transport

L’Ajuntament de Reus, amb motiu de les Festes de Misericòrdia 2018, atorga a la societat civil reusenca els Guardons de la Ciutat. Aquest acte tindrà lloc, avui dijous 20 de setembre, al Saló de Plens de l’Ajuntament a les vuit del vespre. Amb aquests reconeixements es vol distingir a aquelles persones i entitats el seu paper transcendental que representen per la ciutat, a més enguany Reus tindrà com a filla adoptiva a Neus Segrià Fortuny, en reconeixement a la seva tasca de ceramista. L’Ajuntament adjudicarà un total de vuit guardons per valorar les tasques de les entitats reusenques.

. La Confraria de Sant Josep i Sant Jaume, Associació de Dones Blanca Almendro, Confraria de la Mare de Déu de l’Amargura, l’Escola Puigerver, CN Reus Ploms, l’Orfeó Reusenc i Reus Foment Empresarial.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies detecta un ús ‘excessiu’ de treball temporal i subcontractació per part de les empreses en el sector del transport i logístic i en els serveis al Camp de Tarragona.  Al Camp deTarragona, el 85% de persones contractades entre el gener i l’agost ho han estat per una feina temporal, tot i que s’ha registrat un lleu repunt de contractes indefinits.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha iniciat els tràmits per construir la nova depuradora d’aigües residuals del Botarell. La planta, que tindrà una capacitat de 325 m³/dia (població equivalent de 2.000 habitants), es preveu que es comenci a construir durant el primer semestre del 2019.

PUBLICITAT