#BaixCampInfo: El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, ha visitat Riudoms

El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, ha visitat  Riudoms per participar en una reunió de coordinació de seguretat municipal. A més del conseller Buch, a la reunió hi ha participat l’alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset; el director dels Serveis Territorials del departament d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja; el regidor de Seguretat Ciutadana, Carles Garcia; el Coordinador de la Guàrdia Municipal de Riudoms i els responsables de l’Àrea Bàsica de Seguretat de Reus (Mossos).
La reunió ha servit per analitzar les darrers índexs de criminalitat i les línies d’actuació futures. Els responsables dels Mossos han destacat, entre d’altres dades, que en el darrer any el fets delictius a Riudoms han baixat un 10,6 % i que les detencions també han disminuït un 47,4 %.

La visita del conseller d’Interior també ha servit per formalitzar l’acord de col·laboració amb l’Ajuntament per a l’adhesió del consistori a la xarxa de radiocomunicacions d’emergències i seguretat de Catalunya (RESCAT) en l’àmbit dels guàrdies municipals

La primera edició del concurs DIBUIXA AVELLANES, programat en motiu de les jornades de promoció TEMPS D’AVELLANA, ha registrat una notable participació amb més de tres-cents alumnes de cinquè i sisè de primària de diverses escoles de Reus i La Selva del Camp. L’objectiu del concurs era incentivar la creativitat artística utilitzant, com element inspirador, l’avellana. I el resultat ha estat prou remarcable, amb un conjunt d’obres que demostren la forta implicació de la fruita seca en l’imaginari popular.
L’acte de lliurament de premis als alumnes es realitzarà a l’Estació enològica, avui divendres 19 d’octubre a dos quarts de set de la tarda. Els 26 autors de les obres seleccionades rebran diploma, trofeu, avellanes i dos volums de les aventures del Peret Ganxet.

L’Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l’Institut Superior de Comerç Komercium i amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, ha organitzat el dijous 18 d’octubre la tercera edició de la jornada “A Reus Fem Comerç”, una trobada que s’ha realitzat a La Llotja.

PUBLICITAT