#BaixCampInfo: El circ de les municipals

Ahir a la nit es donava el tret de sortida a la campanya per a les eleccions municipals del #26M. Com és tradicional els partits van iniciar, de diferents formes l’enganxada de cartells en diversos pobles de la comarca. Les poblacions més grans així ha estat evident.

Riudecanyes tindrà dues noves rotondes el 2020. Dels 6,7 milions de la partida pressupostària de la Diputació de Tarragona en la millora de carreteres el pròxim any, l’actuació de Riudecanyes suposarà gairebé 500.000 euros.

Neix la marca “Comerç Riudoms”.Riudoms amplia la promoció del comerç local amb la senyalització d’aquesta marca. Els cartells s’estan instal·lant a les entrades del nucli urbà i les banderoles als establiments comercials.

Dilluns que ve, 13 de maig, s’inicia el període de preinscripció per al curs 2019-2020 del primer cicle d’Educació Infantil i l’Ajuntament de Reus manté, per cinquè any consecutiu, els mateixos preus per accedir als serveis de les escoles bressol municipals. A més, es mantenen els mateixos criteris per accedir a les subvencions i per quart any consecutiu (d’ençà de l’ampliació de l’EBM La Ginesta el 2011) es tornen a oferir totes les aules disponibles dels centres municipals. El període perquè les famílies presentin sol·licituds (que enguany com a novetat es podran presentar telemàticament, a més de presencialment als mateixos centres i a l’Oficina Municipal d’Escolarització) finalitza el dia 24 de maig.

Una obra riudomenca guardonada a la XI Biennal Alejandro de la Sota. La mostra d’Arquitectura de Tarragona busca distingir les obres més significatives construïdes en el bienni 2017-2018 a la Demarcació de Tarragona.

PUBLICITAT