#BaixCampInfo: Dos mesos consecutius amb xifres rècord en relació a la pressió policial contra l’incivisme

La Guàrdia Urbana encadena dos mesos consecutius amb xifres rècord en relació a la pressió policial contra l’incivisme i el consum d’alcohol a la via pública. Si el més de març es va tancar amb 141 actes contra el consum d’alcohol a la via pública, el mes d’abril s’ha tancat amb 145. Amb aquestes dades, la Guàrdia Urbana porta aquest 2019 un total de 392 actes aixecades contra el Consum d’alcohol a la via pública, mentre qu e el 2018 en portava 183 entre els mesos de gener i abril, més del doble. L’any 2018 es va tancar amb xifres rècord, amb un total de 896 actes, dades que previsiblement es veuran superades enguany.

Let’s clean up Europe arriba al Baix Camp. L’acció comuna europea de jornades de neteja dels espais públics tindrà protagonisme aquest cap de setmana al Baix Camp. Let’s Clean Europe vol conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges i espais naturals. La urgència del canvi climàtic fa que el moviment creixi i diversos municipis organitzin accions per actuar al territori.

Avui comença el Trapezi,  La Fira del Circ de Catalunya, que donarà el tret de sortida a la seva 23a edició amb una doble inauguració. A les 20.00 h se celebrarà una inauguració institucional a Cal Massó i a les 22.30 h a la Plaça del Mercadal tindrà lloc el Cabaret Inaugural, format que es repetirà totes les nits de la Trapezi. Al llarg de quatre dies, un total de 31 companyies mostraran els seus espectacles a la capital del Baix Camp que es convertirà en l’aparador del millor circ nacional i internacional a Catalunya.

El Castell d’Escornalbou llueix les obres dels pintors de la Baronia. Per quart any consecutiu, els pintors i pintores dels pobles de la Baronia d’Escornalbou uneixen el seu art per exposar-lo a la localització més emblemàtica del territori. El Castell d’Escornalbou.

PUBLICITAT