#BaixCampInfo: Diversos col·lectius rebutgen la constitució espanyola

A part dels tradicionals tres tombs a peu per la plaça, ahir es va rebutjar la constituciò espanyola per part del Avis i Avies per la llibertat al Mercadal de Reus, l’acte va concloure amb diversos parlaments.

Els CDR de Reus, recorden el dia de la Constitució amb la crema d’alguns simbols referents amb aquesta diada ahir al vespre a la plaça Prim de Reus-

El dimecres, 5 de desembre, s’iniciava la fase d’enquestes online del procés de diagnosi del Pla Municipal de la Gent Gran. Una enquesta online oberta a tota la ciutadania (independentment de la seva edat) perquè pugui generar propostes, opinar i aportar la seva visió sobre l’orientació que ha de tenir el Pla Municipal de la Gent Gran. L’enquesta online es pot realitzar a través del web participo.cat/reus, on també es podrà fer un se guiment de les diferents fases de la diagnosi.

Amb la finalitat de millorar la circulació a Montbrio del Camp, a partir del dia 10 de desembre, el Carrer de Riudecanyes, en el tram entre els Rentadors i el Carrer de Sant Antoni, passarà a ser de doble sentit sense aparcaments.
Aquestes modificacions seran senyalitzades properament per tal que els conductors puguin circular adequadament.

 

PUBLICITAT