#BaixCampInfo: Dia Internacional de la Memòria Transgènere

L’Ajuntament de Reus ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària dels pàrquings de l’Hospital Sant Joan i de l’Edifici Tecnoparc (Iridium) que resoldrà els problemes d’aparcament a l’entorn del centre sanitari. L’acord deixa les mans lliures a la societat municipal Reus Mobilitat i Serveis per construir l’aparcament en superfície projectat a l’exterior d e l’Hospital.

Amb motiu del Dia Internacional de la Memòria Transgènere, el 20 de novembre, el Consell de Dones del Baix Camp, el Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Reus commemoraran conjuntament el Dia Internacional de la Memòria Transgènere.

L’Arxiu Comarcal del Baix Camp ha digitalitzat 60 llibres i/o quaderns de les Actes Municipals de Botarell, concretament la documentació compresa entre els anys 1857 i 1943, amb un total de 3966 pàgines digitalitzades.

Riudecanyes segueix amb la implantació de mesures recollides al Pla d’Energia Sostenible (PAES), s’han fet importants millors a l’enllumenat públic de la zona del Bisondo on s’han canviat 23 fanals. La inversió total ha estat de 14.988,98 euros dels quals 13.152€ els ha aportat la Diputació de Tarragona.

PUBLICITAT