#BaixCampInfo: Constituïts tots els ajuntaments

Constituïts aquest cap de setmana els alcaldes del Baix Camp amb pocs canvis i novetats, la irrupció d’ERC ha sigut la més destacada amb la presència a 50 ajuntaments del Camp de Tarragona i 16 amb presència al Baix Camp.

La Guàrdia Urbana de Reus, els Mossos d’Esquadra i el Cos Nacional de Polícia, van realitzat la nit del divendres 14 de juny un dispositiu de seguretat ciutadana i inspecció de dos locals a les places de la Sardana i Compte de Reus que es van tancar amb la detenció de dues persones

El sector immobiliari confia en mantenir la bona dinàmica dels darrers anys pel que fa a la creació d’habitatge nou. Des de l’Associació de Promotors de Catalunya (APCE) han apuntat que el 2018 a Catalunya es van iniciar 14.500 habitatges, un 30% més que el 2017, i que la tendència és mantenir aquest ritme de creixement. Així, confien en crear uns 25.000 habitatges d’aquí tres o quatre anys, una xifra que Marc Torrent, director general de l’APCE, ha qualificat de normal per al país.

Les dades s’han facilitat en el marc d’una jornada que l’APCE ha organitzat a Salou per analitzar la situació de l’habitatge vacacional. Un segment que es preveu que creixi a la Costa Daurada amb l’arribada de Hard Rock.

Riudoms potencia el futbol femení a través de les jornades de tecnificació del futbol femení que es durà a terme al juliol. La Federació Catalana de Futbol celebra enguany la tercera edició de la jornada de tecnificació del futbol femení amb l’objectiu de dinamitzar i potenciar el futbol femení a Catalunya.

L’Ajuntament de Mont-Roig del Camp organitza un concurs de fotografies per dinamitzar el comerç local.

PUBLICITAT