#BaixCampInfo: Carlos Samarra, alcaldable per Riudecanyes

L’Ajuntament de Reus implanta a partir del dilluns 25 de març la sol·licitud de cita prèvia com a requisit indispensable perquè la ciutadania pugui ser atesa al servei municipal. L’objectiu és millorar l’atenció a la ciutadania, garantint una hora prefixada d’atenció, i limitar el temps d’espera dels usuaris.

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, s’ha adherit al Pacte contra la segregació escolar a Catalunya, que es va presentar aquest dilluns a Barcelona. El pacte l’han signat un centenar d’ajuntaments d’arreu del país i ha estat impulsat pel Síndic de Greuges conjuntament amb el Departament d’Educació.

Carlos Samarra serà el candidat de PDeCAT per Riudecanyes. Substituirà així a Josep Maria Tost, actual alcalde del municipi. El nou alcaldable, Carlos Samarra Lorenzo és regidor d’obres i serveis municipals de Riudecanyes i ha estat treballant amb Tost des de fa 8 anys. Ara farà un pas al davant com a candidat del partit demòcrata de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Carlos Samarra s’ho pren com un repte.

PUBLICITAT