#BaixCampInfo: Candidata 4.0 a la Cambra de Reus

L’empresària Àgata Girbes ha presentat de manera oficial la seva candidatura a la presidència a la Cambra de Comerç de Reus. Un equip que ja s’ha marcat l’objectiu de fer de la corporació una ‘eina útil a l’abast de les persones. La candidata ha parlat de l’importància de les xarxes socials i de les noves tecnologies en l’economia globalitzada. 

La Guàrdia Urbana de Reus ha ampliat i millorat el sistema de telemonitorització de la ciutat amb la renovació i l’actualització tecnològica de la sala de control de la comissaria central.

L’Ajuntament de Botarell ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp pel qual oferirà, una vegada al mes, el servei d’informació, assessorament, suport i orientació a famílies amb malalts d’Alzheimer.

La Festa Major de Sant Sebastià ocuparà l’agenda dels riudomencs amb un cap de setmana carregat d’actes. El tret de sortida serà demà divendres amb el Repic de Campanes a la plaça de l’església.

El president de la Real Federación Española de Patinaje, Carmelo Paniagua, ha confirmat aquest dijous davant l’alcalde, Carles Pellicer, i el regidor d’Esports, Jordi Cervera, l’elecció de Reus com a seu de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina d’hoquei patins 2019 entre el 21 i el 24 de febrer.

 

PUBLICITAT