#BaixCampInfo: Botarell ha començat el desplegament de la fibra òptica

Botarell ha començat el desplegament de la fibra òptica, aquests treballs s’allargaran unes tres setmanes. Pròximament s’informarà com i a qui s’ha de dirigir perquè donin servei a cadascuna de les viviendes i negocis de la població.

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, ha visitat aquest dimecres el Mercat del Camp per tal d’agrair la tasca que fan als paradistes que col·laboren amb el Programa de Gestió Alimentària Responsable de Reus, ja que són els que donen més producte fresc de tots els establiments que hi participen. Aquest reconeixement s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany se celebra a tota Europa del 17 al 25 de novembre.

L’Ajuntament de Reus inicia aquesta setmana les obres de construcció del nou carril per a bicicletes que connectarà l’estació de trens amb els passejos. L’obra és la primera de les tres actuacions immediates previstes en la Fase 1 del Pla Específic de la Bicicleta de Reus.

Visita a la Cambra dels alumnes del Cicle Formatiu d’Assistència a la Direcció de l’Institut de Flix. La visita ha permès mostrar als alumnes les instal·lacions de la Cambra i realitzar, també, una sessió informativa que ha servit per explicar el funcionament de les Cambres en els seus diversos àmbits d’actuació. La presentació també s’ha acompanyat d’una relació de les principals activitats que realitza la corporació en qüestions com les Missions Internacionals, l’assistència a fires com FENAVIN o l’organització d’esdeveniments especials.

PUBLICITAT