#BaixCampInfo: Batet confia que no els calgui una coalició per governar després del 28-A

La cap de llista del PSC per Barcelona al 28-A i ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, confia que al PSOE no li calgui una coalició amb Podem per governar després del 28-A, tal com ha plantejat aquest dimarts el secretari general de Podem, Pablo Iglesias. En declaracions des de Reus, Batet ha dit que el seu objectiu és que això “no sigui necessari” i obtinguin uns resultats “molt bons” que els permetin tenir un “govern fort”.
Meritxell Batet ha esmentat l’aposta per la lluita contra la desigualtat, per allunyar-se de la precarietat laboral “instaurada pel PP” i per fer una aposta per la ciència, l’educació, la innovació i la formació continuada.
L’atur a la demarcació de Tarragona va caure de 964 persones al març en comparació al febrer i es va situar en les 48.514 persones, fet que suposa un descens de l’1,95%, segons ha informat aquest dimarts el Ministeri de Treball i Seguretat Social. En comparació a l’any passat, també va caure, en un 2,20%, però va ser el menor descens des del novembre del 2013, quan aleshores va ser del 2,05%. D’altra banda, l’atur registrat a Catalunya va baixar de 902 persones al març en relació al febrer i el mes es va tancar amb 395.740 desocupats, un 0,23% més intermensual i un 3,82% menys que fa un any.

Ahir va començar el servei d’atenció a l’alzheimer a Montbrió. El primer dimarts de mes hi haurà servei d’atenció als malalts i famílies dels que pateixen Alzheimer a Montbrió del Camp. Diversos professionals de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp es desplaçaran al municipi per oferir servei d’informació i assessorament sobre la malaltia.

 

La Cup de Riudoms porta el programa electoral a debat. “Entre totes vestim el programa” busca fer partícips als ciutadans del municipi en l’elaboració del programa electoral de Cup Riudoms per les eleccions municipals. Així, el partit, ha convocat tres cites per debatre sobre tres temes: la pagesia; l’habitatge i la convivència.

La 22a edició del Sopar-Concert Solidari de Reus, organitzat des de l’any 1998 per l’associació Pont de Solidaritat, recollirà fons per a l’ONG Reus Refugi. L’acte, conduït pel periodista Xavier Grasset, tindrà lloc el pròxim dissabte 6 d’abril, a partir de les 8 del vespre, a la Parròquia de Sant Bernat Calvó (plaça de Gabriel Ferrater), i comptarà amb les actuacions del cantautor Fito Luri, el saxofonista Gerard Marsal, el pianista Nèstor Giménez i el col·lectiu Safareig poètic. El Sopar-Concert Solidari de Reus és un sopar obert a tothom que, any rere any, recull suports per a projectes o causes solidàries.

PUBLICITAT