#BaixCampInfo: Avui 1 d’abril, se celebrarà el darrer plenari ordinari del mandat a l’Ajuntament de Reus

Avui dilluns, 1 d’abril, se celebrarà el darrer plenari ordinari del mandat a l’Ajuntament de Reus. La normativa permetria convocar el del mes de maig, però sembla ser que no és farà. La imatge més buscada de la jornada la protagonitzaran, els regidors de Ciutadans Reus.

El PSC de Reus proposarà al plenari municipal que el govern no liciti obres ‘per sota del preu de cost’. La moció fa referència a les queixes que el gremi de la construcció va fer públiques fa quinze dies.

La CUP presentarà  dues propostes al ple municipal de dilluns. Per una banda volen que l’Ajuntament de Reus exigeixi al govern català que impulsi l’Observatori de les Violències Masclistes.  La segona proposta de resolució també fa referència a la Generalitat. Volen que el govern català faci un cens d’habitatges buits de tot Catalunya i que n’expropiï els que siguin propietat d’entitats bancàries i grans propietaris.

Per la seva banda el PP  denúncia  a dos mesos de les eleccions municipals , no creuen que sigui necessària una nova modificació de credit per a Comunicació.

Els germans Pamies Sistaré, del Forn Sistaré de Reus, han rebut el premi la Llesca d’OR de la Ruta Catalana del Bon Pa, un guardó que reconeix el millor forn de Catalunya. Al certamen hi han participat 62 forners.

‘Apadrina una jardinera’, la nova iniciativa de Riudoms per millorar l’estètica urbana. L’Ajuntament de Riudoms distribuirà més de 60 jardineres als carrers del nucli antic, aquestes seran apadrinades veïns i veïnes del municipi que s’encarregaran de cuidar-les i regar-les.

La segona edició de la Cursa Grup Oliva Herois per l’Alzheimer ha recaptat més de 17.000 euros. Una xifra que supera la de l’any anterior i que anirà destinada íntegrament a l’Associació Alzheimer Reus i Baix Camp. Han estat 1.700 els corredors que han contribuït amb la causa solidària.

L’Itinerari de La Ruta del Cister que segueix el traçat del GR-175 compta amb diferents nous senyals del Sistema d’Emergències Mèdiques al llarg del seu recorregut. Aquests senyals s’han situat en punts de muntanya i punts on hi pugui haver un perill o pèrdua, ja sigui pel tipus de ferm, per proximitat a rieres, per la climatologia (com zones de boira), indrets que reben una afluència massiva, i punts que són inici o final de cobertura. Cada senyal indica un punt de cobertura del telèfon d’emergències 112 i un número de matrícula.

PUBLICITAT