#BaixCampInfo: Aigües de Reus comença aquesta setmana les obres de construcció d’un nou col·lector a l’avinguda de Salou

La fira més esperada per a tots aquells nuvis i núvies ja està aquí. I és que aquest pròxim divendres 16 de novembre, firaReus obrirà les seves portes a la 26a edició de Tot Nuvis. Una mostra en què s’oferiran serveis diversos relacionats amb l’organització d’una boda.

Aigües de Reus comença aquesta setmana les obres de construcció d’un nou col·lector a l’avinguda de Salou (entre el carrer de Manuel Hugué i la plaça del Canal) i a l’avinguda de Sant Bernat Calbó (entre la plaça del Canal i el carrer d’Astorga). Els treballs tenen una durada prevista de tres mesos i que comportaran afectacions en la circulació viària. L’obra està adjudicada a l’empresa Agrovial per un import de 822.412,09 euros (més IVA), finançats íntegrament per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Riudoms, la residència per a la tercera edat «L’Onada» i l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Riudoms organitzen una nova edició de les «Jornades de la Gent Gran» del 12 al 16 de novembre sota el lema «Cuidem el Cuidador».Totes les xerrades que seran impartides per professionals i expertes, versaran sobre temes relacionats amb l’atenció a la gent gran.

PUBLICITAT