#BaixCampInfo: 57 projectes a fase de votació dels Pressupostos participatius de Reus

El Govern ha nomenat el dimarts Josep Maria Cruset com a nou president de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Alcalde de Riudoms (Baix Camp) des de 2007 i vicepresident de la Diputació de Tarragona des de 2011.

Amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (que s’escau el 25 de novembre) l’Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Benestar Social i de Participació, Ciutadania i Transparència, en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones i amb la participació de diverses entitats de la ciutat, ha programat un cicle d’activitats en diversos equipaments municipals.

Un total de 57 projectes sorgits de propostes ciutadanes han passat a la fase de votació dels Pressupostos participatius de Reus després de la validació realitzada ahir per la comissió de seguiment, que integra representants de la ciutadania, entitats, tècnics i polítics municipals. Les votacions previstes al mes de gener de 2019 serviran per escollir els projectes definitius que es portaran a terme amb els 750.000 euros.

El Grup Pere Mata ha elaborat un protocol per atendre la sexualitat i les relacions afectives de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental. El Comitè de Bioètica de l’Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata i Villablanca ha impulsat aquest projecte que té per objectiu l’abordatge d’aquesta qüestió des del respecte, amb una mirada ètica, garantint els drets dels implicats.

PUBLICITAT