#BaixCampInfo: ​Apareix sana i estàlvia

Ahir varen trobar l’àvia que va desaparéixer el passat cap de setmana a Reus. La família ho ha confirmat a través de les xarxes socials, tot agraint el suport rebut d’amics i veïns en la seva recerca. La dona, Josefa Matías, de 83 anys, ha estat localitzada per part dels Mossos d’Esquadra a l’autovia T-11, aquest dimecres.

Riudecanyes estrena el gimnàs del CEIP Sant Mateu. Dimarts va quedar inaugurat el gimnàs municipal de Riudecanyes. Aquesta obra ha suposat una inversió total de 230.000 EUR, 50.000 dels quals, aportats per la Conselleria d’Educació del govern català i la resta pel consistori de Riudecanyes.

Botarell destina 22.000EUR a la millora de l’abastament d’aigua. Una actuació que substitueix tota la part de la xarxa d’abastament d’aigua de fibrociment, per una de polietilè adequada a les exigències actuals.

La 37a edició de l’Olimpíada Escolar que s’inaugura aquest divendres 8 de març a les 19.00h al Pavelló Olímpic Municipal, comptarà de nou amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” i en aquest cas, en el desenvolupament d’un projecte esportiu, educatiu i social fortament arrelat al territori i que permet la incorporació a la pràctica esportiva de prop de 3000 participants en les 14 modalitats esportives d’aquesta edició.

 

PUBLICITAT