#BaixCamInfo: Reus contra l’incivisme

La Guàrdia Urbana de Reus ha tancat el 2018 com l’exercici amb més pressió policial contra l’incivisme dels darrers anys amb 2.453 actes aixecades. Aquesta xifra gairebé triplica la del 2017, quan n’hi va haver 922.

L’Aliança turística, formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda-Platja, participa novament a Madrid a la fira de turisme FITUR amb un espai de reunions conjunt amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, des d’aquest dimecres 23 i fins al diumenge 27 de gener.

Riudoms acull uns tallers dálimentació en adults a càrrec de, Rosa Albaladejo Perales, Dra especialista en Nutriciò i metabolisme. Dimarts 29 de gener (1a sessió) | 17.00 h | Llar de Jubilats.

L’Institut Gabriel Ferrater serà la seu de Reus de la primera fase de la Copa Cangur. Es tracta d’un concurs presencial de resolució de problemes de matemàtiques per a equips de centre, organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques i que rep el suport logístic d’eXplorium. Els equips estan formats per alumnes de 2n i 3r d’ESO (excepcionalment hi pot participar algun alumne de 1r) amb la condició que com a màxim hi pot haver 4 alumnes de 3r.

Després del comunicat oficial del CF Reus Deportiu, amb el qual es presentava l’operació de compra del club per part del grup inversor nord-americà liderat per Rusel Platt i Clinton Onolfo, ha tornat la incertesa.

 

PUBLICITAT