#BaixCampInfo: Una inversió de 206,089 milions, 5,8 dels quals per a l’Aeroport de Reus.

El projecte de pressupostos generals de l’Estat per al 2019 destina a Catalunya 2.051,38 milions d’euros en inversions, un 16,8 % del total a l’Estat. A aquests 2.051 milions cal sumar 200 milions més fruit del compliment d’una sentència del Tribunal Suprem sobre les inversions a Catalunya corresponents a 2008. En clau de la demarcació tarragonina, es preveu una inversió de 206,089 milions, 5,8 dels quals per a l’Aeroport de Reus.

L’Hospital Sant Joan de Reus se suma a la nova iniciativa de la Marató de donants de Sang. Després de les festes nadalenques és habitual que les reserves de sang estiguin per sota del llindar recomanable. Actualment es disposa de sang per a 6 dies i l’objectiu és que amb aquesta campanya s’aconsegueixin 10.000 donacions.

Noemí Llauradó, regidora de Salut de l’Ajuntament de Reus ha explicat que “enguany la idea és que siguem #sangfluencer.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus, a través del Consorci del Teatre Bartrina i amb una conferència a Cal Massó, se suma a la iniciativa “Noves Escenes” creada per la Xarxa Transversal d’Activitats Culturals i és la ciutat que primer presenta davant del públic les propostes escèniques que s’han programat a tot Catalunya. La iniciativa “Noves Escenes”, nom amb el qual es coneix també el teatre innovador i més experimental.

L’Ajuntament de Riudoms ha celebrat aquest dissabte un acte d’homenatge i record del i fill il·lustre del municipi, Joan Guinjoan, mort recentment a Barcelona.

PUBLICITAT