#BaixCampInfo: La marató de sang recull unes 800 donacions

El Teatre Fortuny de Reus ha acollit, fins les 9 del vespre d’aquest dijous, la marató de donats de sang. Fins la 1 del migdia, les donacions havien sobrepassat les 200. A les 5 de la tarda, de fet, n’han comptat 410. Les últimes dades facilitades, a les 7 de la tarda, han fet pujar els donants fins als 550. Finalment, n’han estat 791.

La segona edició dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Reus ha duplicat el número de propostes presentades per la ciutadania. Tancat el termini de presentació de propostes el dimarts, 23 d’octubre, s’han recollit 193 propostes. En l’edició de l’any passat se’n van recollir 93.

La segona edició del Connecta reuneix més de 200 professionals per impulsar el turisme de reunions a Catalunya. Aquest sector atrau cada any a Catalunya un turisme de qualitat i alt poder adquisitiu que deixa importants ingressos. Així, en els darrers 12 mesos, 1,5 milions de viatgers han visitat Catalunya per motius de negoci, generant una despesa que supera ja els 1.700 milions d’euros. A més, es tracta d’un dels segments clau per desestacionalitzar el flux turístic anual, donat que el seu rati de concentració estival és només del 30%.

El Consorci de Compensació d’Assegurances (CCS), entitat pública empresarial adscrita al Ministeri d’Economia i Empresa, estima que les indemnitzacions pels efectes dels aiguats a la demarcació de Tarragona entre el 17 i el 21 d’octubre pujaran fins a 1,8 milions d’euros.

PUBLICITAT