#BaixCampInfo: Avui a Reus, Andrea Motis i Joan Chamorro

La Cooperativa de l’Aleixar  ha començat a denunciar els deutors que no volen retornar els préstecs que la secció de crèdit els va concedir. La cooperativa ha interposat una primera demanda contra un empresari del municipi que té un préstec d’uns 300.000 euros i que s’ha negat a retornar els diners. Dos casos més podrien seguir la mateixa via: es tracta de dos préstecs pendents de retornar que sumen uns 90.000 euros. L’entitat va xifrar en 4,5 milions d’euros el forat econòmic, però la seva previsió és que es pugui recuperar almenys 1 milió d’euros de 38 préstecs, a més dels interessos que s’han d’aplicar.

Davant l’exigència del portaveu d’Ara Reus, Daniel Rubio, cap a la CUP perquè els seus regidors renunciïn a la retribució que els pertoca pel ple del passat dilluns, els independentistes han apuntat a través d’un comunicat que tots els seus càrrecs electes “donem les retribucions que percebem per assistir als òrgans institucionals que representen a la nostra organització política”, tot destacant que els comptes de la formació “són públics” i que poden consultar-se al web.

Aquest dimecres a les 21.00 h, al Teatre Bartrina, inaugura el Memorimage Reus amb la projecció gratuïta de l’audiovisual ‘Andrea Motis, The Quiet Trumpet’, amb la posterior actuació d’Andrea Motis i Joan Chamorro.

PUBLICITAT