56ª Volta Ciclista a la província de Tarragona, el 16 i 17 de juny

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el director de la Volta Ciclista a la província de Tarragona, Carles Ferran, han presentat aquest dimecres la 56ª edició de la prova que com ja es va convertint en tradicional tindrà una última etapa etapa amb sortida i arribada a Reus. La primera etapa, a més, és campionat de Catalunya contrarrellotge individual, motiu pel qual la inscripció del primer dia inclou 250 inscrits. El còmput de les tres etapes es limita a una inscripció de 200 corredors pertanyents a 22 equips.

  • La primera etapa serà el dissabte 16 de juny al matí, amb sortida i arribada a l’Hospitalet de l’Infant. Serà una contrarellotge individual de 11,5km amb el Coll de Balaguer com a gran repte pels participants. Aquesta etapa s’inclou en el Campionat de Catalunya.
  • La segona etapa, el mateix dissabte 16 de juny a la tarda, amb sortida i arribada a la Pobla de Mafumet, amb una ruta de 105 km.
  • La tercera i última etapa, serà el diumenge 17 de juny. Sortirà i arribarà a Reus al carrer Prat de la Riba i es disputarà en una ruta de 110 km. El Coll de la Mussara pujant per l’Albiol és el gran repte de la jornada per als corredors, amb un descens de gran dificultat tècnica.

La 56ª edició de la volta inclou la participació de ciclistes d’arreu de l’estat, entre els quals hi ha els darrers guanyadors de la prova, el local Carles Juncosa, brillant vencedor de l’última edició (2017), Joan Font (2016) i Xavi Pérez (2015).

PUBLICITAT