#BaixCampInfo: Primer dia del judici

A Reus, els Advocats Voluntaris 1 d’Octubre van llegir un manifest davant els jutjats de Reus. El col·lectiu ha assenyalat que el judici per l’1-O servirà per comprovar si es compleixen les garanties i drets que emparen qualsevol persona.

A la capital del Baix Camp, centenars de persones van participar ahir a l’acció que diàriament fan els Avis i àvies per la Llibertat a la plaça del Mercadal. La protesta dels avis es va sumar a una concentració davant l’Ajuntament a les dotze del migdia, on també van participar representants polítics i diversos ciutadans.

I com a últim massiva concentració a les vuit del vespre a la plaça del Mercadal per part de la ciutadania, que es van aplegar per demanar l’absolució absoluta dels presos polítics i varen protestar amb un fort JO Acuso, al judici que hes porta a terme a Madrid.

I anem cap a Prades, perque els estels son els protagonistes. El passat divendres l’Ajuntament de Prades va apagar els llums del municipi durant dues hores per la gravació del ‘timelapse’ del documental a càrrec de l’astrofotògraf tarragoní Carlos Uriarte i Aleix Roig.

Els Escuts Solidaris de Riudoms ja ha recaptat 568 euros. La Guàrdia Municipal de Riudoms i la secció de Riudoms de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre porten recaptat 568 euros a través de la venda d’escuts solidaris. Les dues entitats van sumar esforços per la campanya solidària «Pels valents» a finals de novembre passat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riudoms i de 8 establiments comercials i farmàcies del poble.

PUBLICITAT