Avui comença, el curs escolar 2018 – 2019

Avui comença el curs escolar, corresponent al 2018 – 2019, al voltant de gairebé mil alumnes nous de secundària ompliran les places dels Instituts, tot al contrari dels col·legis, que en perdut quasi un miler de xiquets i xiquetes. Els centres Universitaris de la URV, inicien el curs acadèmic el dia d’avui.

Unes 2.000 persones es van manifestr ahir vespre pel centre de Reus reclamant la independència de Catalunya. Ho van fer a partir de la convocatòria de l’Esquerra Independentista del Camp (EIC). Una mobilització que va criticar l’aplicació dels articles 155 i 135, per part de l’estat espanyol, i que ha rebutjat la celebració d’un nou referèndum.

Ramon Descarrega ocupa el càrrec de gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona des d’aquesta setmana, segons va comunicar el Departament de Salut. Descarrega és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en medicina familiar i comunitària. El nou directiu és el relleu de Roger Pla, que va ser destituït per Salut tot just fa una setmana, per les suposades desavinences amb el model de gestió de l’Hospital Sant Joan de Reus.

PUBLICITAT