Dos anys sense tu, Jordi

El nostre company, periodista i cofundador de BXC Ràdio, Jordi Escoda Solé, ens deixava un 6 d’agost del 2020 a l’edat de 52 anys. Passa el temps, però el seu inestimable record segueix ben present.

Fundador del projecte de Ràdio Ciutat de Reus, l’actual BXC Ràdio, Jordi Escoda conduïa espais que harmonitzava les seves dues grans passions: la cuina i el periodisme.

Alguns d’ells es tractaven dels programes “Les Veus del Mestral”, el “Què Mengem” o el “Salut i Alimentació” amb la seva nutricionista i dietista de capçalera, Marta Peroy. També col·laborava als programes “Carrer Major” i “La Plaça” de Baix Camp Ràdio.

És per això que hem volgut recordar la seva figura i ho hem recopilat amb les persones que l’estimen i que, a dia d’avui, segueixen tenint-lo ben present. Diana Gorostidi, parella de Jordi Escoda destacava la seva inteligència emocional i com traslladava els seus projectes en realitat amb la seva passió per la ràdio.

Menció honorífica Ploma Daurada.

El periodista Josep Bages, l’assenyalava com un model a seguir tant pel seu compromís en el periodisme local, com l’arrelament cap a la seva ciutat, Reus.

La seva nutricionista i col·laboradora en l’espai “Què mengem?”, Marta Peroy, recordava alguns dels moments viscuts al programa, i en concret, el primer pilot als micròfons de BXC Ràdio.

El músic i mestre, Jordi Salvadó, el recordava amb un somriure permament en tot allò que feia i en tots els àmbits que treballava amb l’actualitat reusenca sempre present.

La presidenta de la Diputació de Tarragona i vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, rememorava la seva primera entrevista com a alcaldable per ERC a Reus, i que la va concedir al propi Jordi Escoda per Ràdio Ciutat de Reus.

Han sigut moltes les mostres d’afecte i record cap a la figura de Jordi Escoda que segueix ben present dos anys després de deixar-nos. L’equip de Ràdio Ciutat, el seguim trobant a faltar.

PUBLICITAT