Home Peces Informatives Eleccions Les alternatives per les municipals a Reus

Les alternatives per les municipals a Reus

Les alternatives sense representació actual a l’Ajuntament de Reus, representant una veritable opció per aquestes eleccions, però quin son els pros i contres d’aquestes formacions.

L’opció de Dcide, marca política desconeguda, té com a favor la coneixença dels exregidors electes de Cs, en contra el vot constitucionalista que representa, ja està ocupat.

Primàries Reus encapçalada per Lluís Palleja, la llista té a favor els quasi bé 800 afiliats a l’alternativa unitària independentista de la ciutat i un cap de llista amb moltes implicacions socials, a la contra l’ambient de polarització dels votants.

En Comú podem la Pilar Flamenco, arrenca amb la marca Podemos però amb dificultats per destacar com a alternativa política a més hem de recordar la tendència a l’alça en la recuperació del PSC els pot afectar en la seva tasca de ser una opció.

Entre Veïns la formació de Valentín Rodríguez posa en joc el veritable pes que tenen els històrics líders veïnals, a priori una alternativa municipalista i pensada des dels Barris que seria atractiva per una franja d’electors, però amb una campanya molt minsa de recursos  els fa més dèbils davant altres opcions municipalistes que ja existeixent.

Realment el panorama resulta prou complicat, per fer prediccions, tot pensant que l’alcaldia pot estar en mans de qualsevol formació que obtingui 5 representant, això si amb una acurada i quirúrgica tècnica de pactes a diverses bandes.

PUBLICITAT