Home Podcast INFORMATIUS Les activitats del Pla Educatiu d’Entorn continuen fins a principis de juny

Les activitats del Pla Educatiu d’Entorn continuen fins a principis de juny

El Pla Educatiu d’Entorn de Reus continua aquest dimarts fomentant una activitat de trobada d’infants de les Escoles Rubió i Ors i Pi del Burgar al pati de la primera. Es tracta del programa “Vine al meu pati”, que afavoreix l’intercanvi d’experiències educatives als patis de diverses escoles entre alumnat de centres diferents. Els nens i nenes de 2n de primària del Pi del Burgar visitaran els seus companys del Rubió i Ors a partir de les 9:00 h i compartiran amb ells jocs i activitats al pati de l’escola de la plaça de l’Abat Oliba.

Les activitats previstes en els pròxims dies són les següents:

Dimarts 21 de maig. Trobada Vine al meu pati. Lloc: Escola Rubió I Ors. Participen: alumnes de 2n primària de l’Escola Rubió i Ors i de l’Institut Escola Pi del Burgar. Horari: de 9:00 a 11:45 h.
Dijous 23 de maig. Trobada d’escoles Projecte Escacs a l’Escola. Lloc: Escola La Vitxeta. Horari: de 9:30 a 12:00 h. Alumnes de 3r de primària de les escoles de Reus Marià Fortuny, General Prim, Montsant, La Vitxeta i Sant Rafael de la Selva, Josep Fusté d’Alforja i Josep M. Soler i Gené de Montbrió.
Dilluns 27 de maig. Jornada “Aprenem junts”. Lloc: Escola General Prim. De 9:20 a 12:00 h. Hi participen les escoles General Prim, Misericòrdia i Alberich i Casas.
Dimarts 28 de maig. Trobada “Vine al meu pati”. Lloc: Escola La Vitxeta. Alumnes de 2n de primària de La Vitxeta, Els Ganxets i del Joan Rebull. Horari: 9,30 a 12:00 h.
Dimarts 28 de maig. Trobada “Compartim” (Organitza: Centre de Recursos Pedagògics). Lloc: Biblioteca Central Xavier Amorós. Col·legi Maria Rosa Molas, Escola Montsant i Escola Joan Rebull. Horari: de 10:00 a 12:00 h.
Dimecres 29 de maig. Jornada “Aprenem junts”. Lloc: Institut Escola Pi del Burgar. De 9:20 a 12:00 h. Participen: Escola Pi del Burgar, Escola Rubió i Ors, Escola Prat de la Riba i Escola Sant Bernat Calvó.
Dilluns 10 de juny. Trobada “Vine al meu pati”. Lloc: Escola Misericòrdia. Alumnes de 2n primària de l’Escola Misericòrdia i de l’Escola Marià Fortuny. Horari: de 10:00 a 12:15 h.

PUBLICITAT