Home Podcast INFORMATIUS IV Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica

IV Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica

La Secció de Rítmica de l’Associació Esportiva Pare Manyanet, amb la col·laboració amb l’Ajuntament de Reus, organitza el IV Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica, que té lloc avui al Pavelló Olímpic Ciutat de Reus. Hi participaran un total de 960 gimnastes de 46 clubs i de 8 comunitats autònomes diferents. L’organització planteja aquesta edició com la consolidació d’una competició de referència en l’àmbit estatal, que combina l’activitat esportiva en un ambient lúdic. L’objectiu és oferir als gimnastes la possibilitat de realitzar el seu exercici fora de la pressió que suposen les competicions organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica i la Real Fedaración Española de Gimnasia.

Com a novetat en l’edició d’enguany, s’ha incorporat una vessant solidaria amb la col·laboració amb la Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundación Grünenthal del Dr. Jordi Miró ‘Borremos el dolor infantil’. L’esdeveniment esportiu comptarà amb 5 tapissos, quatre per als entrenaments i el de la pista central.

Per altra banda, demà diumenge se celebrarà, també al Pavelló Olímpica, la 2a Fase de la Copa Catalana de Conjunts de tardor organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica i l’Associació Esportiva Pare Manyanet.

PUBLICITAT