Home Podcast INFORMATIUS ExproReus serà l’escenari d”El Megàfon’

ExproReus serà l’escenari d”El Megàfon’

Es posa en marxa el concurs musical “El Megàfon” que es realitzarà en el marc de la fira exproReus i que està dirigit a grups i solistes de tots els gèneres musicals, amb l’únic requisit que siguin majors d’edat.

El concurs s’ha dissenyat amb la voluntat que els grups trobin un espai on donar-se a conèixer. Així, a partir d’avui mateix i fins al dia 27 de setembre, les persones interessades a participar podran enviar un vídeo de màxim 3 minuts de durada en el qual aparegui el nom del grup, el nom dels components i el seu telèfon de contacte. El vídeo s’ha d’enviar al correu electrònic info@firareus.com.

A partir del 30 de setembre es publicaran tots els vídeos al Facebook de firaReus i fins al 7 d’octubre s’obrirà el termini de votacions. Els quatre vídeos que rebin més “M’agrada” en aquesta xarxa social seran seleccionats per a la final que es farà el dia 11 d’octubre, a partir de les 8 del vespre, a la zona del Tasting Village d’exproReus.

El guanyador el decidirà un jurat professional. El premi, valorat en 1.000 €, consisteix en fins a 50 hores d’estudi per enregistrar les cançons del grup o solista a les instal·lacions de Rockyrumba Producciones.

PUBLICITAT