Home Podcast INFORMATIUS Elaboració del Pla d’Acció Municipal PAM

Elaboració del Pla d’Acció Municipal PAM

L’Ajuntament de Reus està treballant en l’elaboració del Pla d’Acció Municipal que té com a finalitat establir les línies prioritàries, els objectius i les actuacions que el govern municipal desplegarà durant el present mandat (2019-2023).

És, per tant, el full de ruta que orienta quin model de ciutat es vol per a Reus.

El PAM ha d’incloure aquelles mesures més urgents, però també aquelles accions que han de formar part de l’estratègia a mitjà i llarg termini en tots els àmbits municipals. D’aquesta manera, es referma el compromís amb la ciutadania i el bon govern per avançar cap a un Reus millor.

La voluntat és planificar l’obra de govern que es vol impulsar des de l’Ajuntament durant aquest mandat. Això permetrà dibuixar amb claredat els objectius que es volen aconseguir i els passos o accions que s’han de fer per aconseguir-los.

El PAM s’impulsa i elabora des de la Vicealcaldia perquè és una de les funcions que té assignades. En concret, es tracta de la direcció i gestió dels assumptes relatius a la coordinació de l’acció del Govern municipal per assolir els objectius definits en els plans o programes que aquest defineixi. A més, l’elaboració es fa amb el suport de totes les regidories de Govern. Serà, doncs, el resultat del treball de tot l’equip de Govern.

El calendari que des de l’Ajuntament s’ha fixat per a l’elaboració i redacció del PAM és el següent:

  1. Setembre: elaboració del PAM a través de les aportacions de les diverses regidories (Fase 1). Al final d’aquesta fase, el PAM es presentarà públicament.
  2. Octubre: procés participatiu del 7 al 21 d’octubre (Fase 2).
  3. El PAM passarà pel Ple Municipal i, finalment, serà consultable.

D’altra banda, cal tenir en compte que al llarg del mandat es podrà fer seguiment de l’acompliment dels objectius i accions inclosos al PAM.

PUBLICITAT