Home Podcast INFORMATIUS El Teatre Fortuny presenta la nova temporada amb 32 funcions

El Teatre Fortuny presenta la nova temporada amb 32 funcions

El Consorci del Teatre Fortuny ha presentat aquest dilluns la nova programació prevista per al proper semestre i que començarà el mes de gener, una temporada amb 32 funcions, que inclou diferents disciplines escèniques i que s’adreça a tot tipus de públic.

El primer semestre de 2020 inclou 16 espectacles i 17 funcions de teatre, entre els quals destaca “La Rambla de les floristes”, del TNC. També cal destacar que tornarà a l’escenari del Fortuny “Maremar”, de Dagoll Dagom, que clourà la gira a Reus, i altres representacions com “La donal del 600”, “El rei Lear”, “Això ja ho he viscut” o “El pare de la núvia”.

Pel que fa a música, la nova programació inclou 6 concerts, des de música barroca amb Vespres d’Arnadí a música moderna amb la presentació del nou disc dels Amics de les Arts, que comencen la seva nova gira aquí a Reus.

Destaquen també els espectacles familiars, amb 3 títols diferents i 4 funcions: “Història d’un mitjó”, “Els músics de Bremen” i el “Festivalet” de Doctor Prats. 

El 2020 tancarà l’Any Roseta Mauri amb la XXXV Gala de Dansa i el ‘Centenari de la Royal Academy of Dance’. Com és habitual, el Teatre Fortuny acollirà el Cicle Grans Mestres que arriba a la seva setena edició parlant dels temes més actuals.

PUBLICITAT