Home Podcast INFORMATIUS El raval de Santa Anna serà de vianants, cada dia a partir...

El raval de Santa Anna serà de vianants, cada dia a partir de l’1 d’agost

El raval de Santa Anna serà d’ús exclusiu per a vianants a partir de l’1 d’agost d’11:00 a 2:00h en el tram entre la plaça de Prim i el carrer de Santa Anna. L’alcalde de Reus; Carles Pellicer, i la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, han informat aquest dijous, 16 de juliol als representants dels veïns i comerciants del raval del calendari previst pel Govern de Reus per a la transformació definitiva del raval de Santa Anna en zona de vianants.

A partir de l’1 d’agost, la pilona que ara hi ha situada al carrer de Salvador Espriu s’avançarà fins al carrer de Santa Anna. El trams erà d’ús exclusiu per a vianants d’11:00 a 2:00, en un horari que coincideix amb la limitació de l’accés dels vehicles de càrrega i descàrrega a la plaça del Mercadal.

En paral·lel, la regidoria d’Urbanisme i Mobilitat treballa en la redacció del projecte executiu de la remodelació del raval. El nou disseny, previsiblement contemplarà el recreixement de la part central del vial; tot i que no es descarta reformular el disseny completament. Així, s’està avaluant de fer un disseny a com l’eix Llovera-Monterols, o una el de la plaça de Catalunya. El disseny definitiu es treballarà de manera participada amb els comerciants i veïns de la zona.

PUBLICITAT