Home INFORMATIUS BaixCampInfo El ple de Reus aprova els pressupostos

El ple de Reus aprova els pressupostos

El ple de Reus va aprovar, ahir, els pressupostos i les ordenances del 2020. Va estar possible gràcies al pacte de govern de Junts per Reus, ERC i Ara Reus. L’oposició s’hi va oposat en bloc. Tot plegat, suposarà un augment de gairebé el 10% pel que fa a les taxes municipals.

Les crítiques de l’oposició. La CUP i el PSC van inserit en la desconeixença del Pla d’Acció Municipal (PAM), el qual no s’ha pogut presentar per llei electoral.

El ple de l’Ajuntament de Reus apovaba també aquest divendres l’inici de l’expedient de contractació i el plec de clàusules que han de regir el nou contracte de serveis de recollida de la brossa, que tindrà un pressupost de licitació de 13.227.174,40 euros (IVA inclòs). Una gestió fins al moment prorrogada, i en mans de l’empresa Fomento de construcciones y contratas (FCC). L’aprovació s’ha fet per 18 vots a favor (els 15 del govern i els tres de Cs), tres en contra (els de la CUP) i sis abstencions (les del PSC).

La sessió plenària d’aquest divendres també ha donat llum verda a la desvinculació definitiva del Grup Sagessa amb GECOHSA, empresa que gestionava l’Hospital de Mora d’Ebre.

PUBLICITAT