Home Podcast INFORMATIUS Detingut un home per tràfic de drogues en un operatiu policial a...

Detingut un home per tràfic de drogues en un operatiu policial a Reus

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Reus i la policia espanyola, van detenir aquest dissabte un home per un delicte contra la salut pública i van identificar 51 persones. L’operatiu, que es va fer en un establiment d’oci nocturn situat al carrer Amargura, es va iniciar a les set de la tarda i es va allargar fins a les cinc de la matinada. Els agents van aixecar una desena d’actes.
Segons fonts policials, els agents van detenir una persona que rondava per l’entorn del local per un delicte contra la salut pública, ja que aquest individu portava sis embolcalls de cocaïna i 900 euros en bitllets fraccionats. Pel que fa a les actes, en van aixecar quatre per consum i tinença de drogues, una per tinença d’arma il·lícita i dues més per manca de respecte i desobediència a l’autoritat.

En el dispositiu també es va poder acomplir dues citacions judicials pendents i es va tramitar una ordre de registre de domicili d’una de les persones identificades. A banda, la policia espanyola va aixecar una acta per una presumpta infracció contra la llei d’estrangeria i la Guàrdia Urbana una altra per infraccions administratives a l’establiment.

PUBLICITAT