Sefa Bové, pregonera de la Festa Major d’Hivern a Constantí

Aquest dimecres 19 de gener donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major d’Hivern a Constantí amb el tradicional Pregó que anirà a càrrec de Sefa Bové, constantinenca que forma part de l’equip del Centre Neurorehabilitador Mas Sabater, de la Fundació Esclerosi Múltiple a Reus, en tasques de coordinació de la Comunicació i el Fundraising de la Fundació a les Comarques de Tarragona.

Aquest any, es recupera el format habitual de l’acte del Pregó al Pavelló Poliesportiu amb la presència de públic, amb aforament limitat. Coincidint amb l’acte del Pregó de la Festa Major d’Hivern. De fet, com cada any es realitzarà l’acte d’entrega dels Premis i les Distincions honorífiques corresponents a l’any 2021. Aquest acte simbolitza el reconeixement que l’Ajuntament de Constantí ofereix per honorar aquelles persones o entitats que en mèrit a la tasca realitzada o a la conducta seguida al llarg de la seva trajectòria, han contribuït a augmentar el bon nom del nostre poble.

Els premis i distincions de l’any 2021 són els següents:

Títol de Fill Predilecte: Sr. Joan Molné Español

Títol de Fill Adoptiu: Sr. Francisco Sierra Delgado “Curro”

Diploma de Plata per 25 anys d’activitat: Institut de Constantí

Diploma de Bronze amb motiu dels 10 anys de la represa de l’entitat: Ball de Diables de Constantí

Més d’una vintena d’activitats obertes a tot tipus de públic conformen el programa d’actes de la Festa Major d’Hivern, la Festa de San Sebastià, que arrencarà oficialment aquest dimecres 19 de gener i s’allargarà fins el 30 de gener. Atesa l’actual situació sanitària, tots els actes es realitzaran amb aforament limitat i amb el compliment de totes les mesures de prevenció.

PUBLICITAT