Riudecanyes presenta el Pla Local de Joventut 2021-2024

Riudecanyes va presentar el passat 12 de febrer el Pla Local de Joventut 2021-2024. En aquest recull diverses peticions i propostes encaminades als joves riudecanyencs que els han fet arribar a través de xerrades amb ells.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Riudecanyes, Elisabet Puig, va passar pel programa ‘La Plaça’ per a parlar-ne. La regidora va afirmar que els temes més immediats són “els de salut, benestar i aproximació al treball”. El pla parla sobre tenir un vincle més directe amb l’escola per treballar temes com l’assetjament escolar o la igualtat. Per aquest motiu s’ha creat la regidoria d’Igualtat, amb el compromís també de la creació d’un equip de futbol femení. Per altra banda, Puig també va parlar sobre el pas dels riudecanyencs per la secundària.

La regidora de Joventut també va reconèixer la importància de donar un futur als joves en el poble. Per això estan actuant amb el Consell Comarcal “per trobar tallers, xerrades o persones que els ajudin a acostar-se al món laboral”.

PUBLICITAT