Els Pressupostos Participatius de Castellvell ja tenen guanyador

Fer més ombra al pati de l’escola ha sigut la proposta guanyadora dels primers Pressupostos Participatius de Castellvell del Camp. La iniciativa va començar com una promesa de l’actual mandat de fer participar més a la gent. Aquesta consistia a fer que els castellvellencs proposessin diferents projectes amb un pressupost màxim de 30.000 euros que serà inclòs als pressupostos municipals que s’aprovaran la setmana que ve.

L’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, valora positivament el resultat, on 121 veïns de Castellvell van decidir anar a votar, però alhora fa autocrítica en vistes de repetir-ho l’any que ve. Sabaté creu que els ha mancat donar-ho a conèixer i una de les idees per revertir-ho l’any vinent seria habilitant la possibilitat de votar a través d’internet. A més, l’alcalde ha explicat que el que més li agradaria per a pròximes edicions és veure campanyes en suport a una proposta o altra.

La proposta guanyadora, que ha rebut el suport aclaparador de 76 vots, està previst que es porti a terme a l’estiu de 2022, perquè així estigui ja enllestit pel curs escolar 2022-2023.

PUBLICITAT