La Cooperativa de Pratdip organitza un esmorzar amb l’Oli Nou Aladerns

La Cooperativa Agrícola de Pratdip organitza l’Esmorzar Popular amb l’Oli Nou Aladerns aquest diumenge dia 28 de novembre a les 10:00 hores. S’oferirà un esmorzar amb llonganissa, cansalada i pa torrat amanit amb l’oli nou d’Alarderns. A més, també se sortejaran lots de productes locals i es farà un concurs de fer allioli on els participants tan sols hauran de portar el seu propi morter. La inscripció és de 8 euros fins demà, i a partir de divendres serà de 10 euros.

El director de l’Oli Nou d’Aladerns de Pratdip, Joan Pere Escoda, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per parlar sobre aquest esmorzar. Escoda va reivindicar l’oli d’Aladerns com un producte de qualitat, fet amb oliva arbequina i amb un punt de maduració òptim. També va explicar com van tindre la idea d’organitzar aquest esmorzar.

El director de l’Oli Nou també va comentar que la pandèmia no els va afectar respecte a producció d’oli, perquè els pagesos podien seguir collint olives, però si a la seva venda, ja que molts compradors “són gent de fora”. No obstant això, assenyala que estan tornant a la normalitat i que, a més, el volum de feina a la botiga va augmentar pel fet que molta gent va passar a fer la compra a la cooperativa durant la pandèmia.

PUBLICITAT