Ogier guanya el Rally Catalunya i Toyota s’emporta el títol de constructors

Sébastien Ogier s’emporta la victòria al RallyRacc Costa Daurada després de fer scratch en els dos darrers trams. A pesar que Hyundai començava la passada matinal de diumenge apuntant-se els scratch de Dani Sordo i Thierry Neuville, el vuit vegades campió cedia molt poc temps davant del belga, que després recuperava i ampliava en els dos darrers trams.

D’aquesta manera Ogier pujava novament al més alt del podi d’un Rally Catalunya que se li resistia des de la seva última victòria l’any 2016 en el seu últim any amb Volkswagen. Thierry Neuville i Kalle Rovanperä tancaven un podi on Toyota va poder certificar el seu títol de constructors a falta d’un ral·li pel final.

Per la seva banda, el pilot de casa, Dani Sordo, va aconseguir quedar cinquè després d’una arrencada complicada del ral·li. Ara el seu objectiu és tornar al podi en l’últim ral·li de l’any, a Japó.

A més, també lamenta que probablement l’any vinent no es disputi el RallyRacc Costa Daurada.

El següent i últim ral·li de la temporada 2022 serà a Japó que es disputarà entre el 10 i 13 de novembre i on ja tan sols queda per decidir qui serà el sub-campió entre els companys de Hyundai Ott Tänak i Thierry Neuville.

PUBLICITAT