Montbrió segueix amb el Cinèxic, una proposta de cinema infantil en català

Montbrió del Camp porta a terme el Cinèxic, una proposta de cinema infantil en català que projectarà cinc pel·lícules en col·laboració d’Òmnium Cultural. Aquestes vacances de Nadal es van projectar dues d’elles i la resta es faran una cada mes al Cinema Nou.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montbrió del Camp, Montserrat Buqueras, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per a parlar-ne. La regidora considera que és important tornar a fer coses pels nens perquè “en tenien ganes”. A més, la proposta infantil no tan sols s’acaba amb les sessions de cinema, sinó també hi haurà l’espectacle del conte de ‘El bruixot de l’ungla llarga’ a càrrec de la companyia Kekeshuga aquest 10 de febrer a les 17:00 hores. Buqueras va comentar el com s’estan plantejant aquest any 2022 des de la regidoria de Cultura.

La següent pel·lícula, ‘El Bosc de Haquivaqui‘, arriba aquest diumenge 6 de febrer a les 18:30 hores. Per a assistir en alguna de les propostes culturals s’han d’inscriure a través d’internet perquè, com va assenyalar la regidora de cultura, “poden vindre nens de qualsevol lloc”.

PUBLICITAT