Mont-roig del Camp inicia una dotzena d’activitats pel 25N

Mont-roig del Camp reivindica el 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència envers la Dona, amb una dotzena d’actes. Aquests pretenen estar destinats a totes les edats, des de contes per a petits fins a xerrades o tallers d’autodefensa per a joves i grans.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Mei Benach, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per parlar d’aquesta setmana que comença avui, dia 22 de novembre. La regidora considera que totes les activitats organitzades són importants i que cadascú escollirà la que prefereixi. També espera que no facin falta més reivindicacions en el futur.

A més, Benach va parlar dels objectius de la seva regidoria. Entre ells està el de conscienciar a tota la població, especialment joves i homes, ja que, segons ella: “no només és agressor qui fa l’agressió sinó també el que s’ho mira en silenci”. Per tant, la seva intenció és educar en aquest tema des dels primers anys de vida per, en els pròxims anys, acabar amb aquesta problemàtica.

PUBLICITAT