L’Ajuntament d’Almoster licita les obres de reforma dels vestidors de futbol

L’Ajuntament d’Almoster segueix enfeinat amb obres. Fa pocs dies es va iniciar una actuació al dipòsit d’aigua del Picarany, per sanejar els voltants i millorar el sistema de cloració i control, i també les obres de reforma a la piscina petita municipal, per arreglar fuites i instal·lar jocs infantils. Ara, s’iniciarà una obra nova als vestidors del camp de futbol.

Així ho va explicar l’alcalde d’Almoster, Àngel Xifré, a micròfons del programa ‘La Plaça’ on va aprofitar per anunciar que ja s’havien licitat les obres. Xifré va comentar que es renovarien els vestidors que havien quedat obsolets i destrossats a causa d’actes vandàlics. També va parlar sobre la integració de l’escola bressol en l’escola de primària del poble, Ramón Sugrañes. En un primer moment estava plantejat per aquest curs 2021-2022, però finalment es durà a terme al següent.

A la vegada, va respondre que aquesta setmana analitzaria junt amb la regidora de Joventut la informació obtinguda de l’Opina Jove, que va finalitzar aquest diumenge. L’objectiu, segons l’alcalde, és el de conèixer l’opinió dels joves per “buscar la integració al poble i que se sentin acollits” i puguin “desenvolupar les seves activitats”.

PUBLICITAT