La nova llar d’infants La Ribeta obra les portes a Alforja

La nova llar d’infants La Ribeta va obrir ahir les portes a Alforja. D’aquesta manera abandona la seva antiga localització al Camí de Sant Antoni i passa a estar a l’Avinguda Catalunya, just davant de l’escola Josep Fusté i sota una zona verda.

L’alcalde d’Alforja, Joan Josep Garcia, ha lamentat el retard en l’obertura de l’edifici que hauria d’haver estat disponible pel primer trimestre del curs escolar actual, però que “per temes de documentació” s’ha endarrerit fins ara. Així i tot, valora positivament l’arribada de la nova llar d’infants al deixar enrere uns barracons “que es van fer fa més de deu anys” i que tècnicament eren “provisionals”. A més, l’alcalde comenta que pretenen regular el trànsit de l’Avinguda Catalunya ara que també hi està la guarderia.

Per altra banda, Juanjo Garcia també aprofita per explicar que pretenen fer una altra zona verda com la que s’ha fet damunt de la llar d’infants, en aquest cas al costat de l’església on fa molts anys s’hi trobava l’antic cementiri.

PUBLICITAT