La Generalitat subvenciona a 9 empreses agroalimentàries del Baix Camp

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural destina un ajut de 27 milions d’euros a 122 empreses del sector agroalimentari per tot Catalunya que permetran dur a terme inversions valorades en conjunt en 155 milions d’euros. En el cas del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre s’emporta la part més petita, un 14% de les subvencions que significaran 4 milions d’euros en ajudes per a 16 empreses sol·licitants.

El director general d’Empresa Agroalimentària, Qualitat i Alimentació, Joan Gòdia, explica que aquestes subvencions venen en la línia “de continuar impulsant la indústria agroalimentària de Catalunya” i ajudar “a la petita i mitjana empresa”. Pel seu costat, Jordi Solanelles, gerent de Paulino Solanelles, SL, empresa del Mont-Roig del Camp dedicada al tractament de l’avellana comenta com els han servit.

Per altra banda, el director dels Serveis Territorials a Tarragona, Àngel Xifré, assenyala “la importància de la indústria agroalimentària al Baix Camp”, ja que, de les 10 empreses beneficiades al Camp de Tarragona, 9 són del Baix Camp i 1 de l’Alt Camp.

PUBLICITAT