La Festa de l’Oli Nou d’Almoster celebra la seva 40a edició

Almoster celebra aquest diumenge dia 5 de desembre la 40a edició de la Festa de l’Oli Nou. A les 9:00 hores es farà el tradicional esmorzar llonganissa, botifarra, cansalada i arengada amanit amb l’oli d’enguany. També, com a novetat d’aquest any per animar als més joves, actuarà a partir de les 10:30 hores la xaranga reusenca Bandsonats.

El president de la Cooperativa Agrícola d’Almoster, Santi Trilla, ha convidat a tothom a tastar l’oli que ja va ser presentat amb antel·lació a les fires de Reus i Tarragona. A més, creu que és l’única forma de decidir-se a comprar l’oli d’Almoster davant de tota la competència del territori.

El president de la cooperativa ha recordat també que es tracta d’un oli que ha aconseguit una important presència fora del municipi, amb entre 25.000 i 30.000 litres venuts a destinacions tant dintre com fora de Catalunya i Espanya. Per altra banda, des de la cooperativa han demanat l’ajut de voluntaris musterencs per col·laborar en la festa i han convocat una reunió demà a les 18:30 hores a la Sala de Cultura d’Almoster.

PUBLICITAT